Aanbevolen: Spy camera

Horeca Materiaal

Published Dec 16, 22
5 min read

Afzetpaaltjes & KoordenDit mechanisme is ook verkrijgbaar als losse wandhaak om aan een muur te bevestigen. Zowel de afzetpaaltjes als de uittrekbare banden zijn beschikbaar in verschillende kleuren - afzetpalen met uittrekbaar lint. Om nog beter aan te sluiten bij de huisstijl van je onderneming bieden we tevens afzetpaaltjes met bedrukte uittrekbare linten aan. Dit is onze bekende paal met trekband, maar dan bedrukt met jouw logo of tekst.

We bieden de mogelijkheid voor het bedrukken met één kleur of met twee à drie kleuren. Op aanvraag kunnen wij eventueel ook voorzien in meer kleuren en full-colour. Voor een mooi klassieke uitstraling hebben wij een ruim aanbod aan afzetpaaltjes met koorden. Deze paaltjes en koorden zijn los verkrijgbaar en naar wens te combineren.

Deze kop is te verwisselen door middel van een schroefdraad, waardoor deze vervangen kan worden door een van onze posterframes. De koorden voor deze afzetpaaltjes zijn beschikbaar als velours koord of gedraaid koord en hebben bijpassende materialen en kleuren. Zelfs onze wandhaken kunnen gematcht worden met de kleur van de paal.

Met ons aanbod kunnen de paaltjes, koorden en accessoires in eindeloos veel combinaties op elkaar afgestemd worden. Al onze afzetpaaltjes zijn gemaakt van RVS, hierdoor zijn ze extra robuust en stabiel. Met een gewicht van negen kilogram blijven ze goed op hun plek staan. Daardoor zijn ze ook prima buiten te gebruiken.Ze zijn breed inzetbaar en bieden een goede mogelijkheid voor het bewaren van afstand en het afzetten van een route. De afzetpaaltjes zijn weersbestendig, dit wil zeggen: de paaltjes roesten niet. Afzetpaaltjes van GJ Floors zijn zeer aantrekkelijk én van hoge kwaliteit - afzetpalen met uittrekbaar lint. Bovendien hebben wij volop keuze in uitvoeringen en materiaalopties.

Afzetpaaltjes & KoordenIedere gelegenheid wordt compleet gemaakt door de juiste combinatie. Afzetpaaltjes kopen die uitstekend passen bij ons aanbod van lopers, tapijt en vinyl? Dat doe je hier! Door het brede aanbod in varianten en kleuren is er voor iedere situatie een combinatie te vinden.

In-liner afzetpaaltjes met signaallint zijn zonder gereedschap snel te monteren. Een rubberen anti-sliplaag onder de voet zorgt voor extra stabiliteit. Crowd control binnen de hospitality- en evenementenbranche? Een goede eerste indruk zet de toon. Een prettig ontvangst waarbij veiligheid en overzicht in het oog springen is van belang voor zowel uw gasten als uw medewerkers. afzetpalen met uittrekbaar lint.

Wilt u kiezen voor feestelijke ‘rode loper afzetpalen’? Wij bieden deze zowel te koop als te huur aan. ‘In-liner lint-afzetpalen voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard. Wereldwijd bewijzen ze hun dienst op luchthavens, in musea, binnen de logistiek, industrie en tijdens evenementen’. Bij het ontwerpen is rekening gehouden met een brede toepasbaarheid.Zonder gereedschap zijn de afzetpaaltjes snel te monteren. De cassette met daarin het lint is in de standaard verwerkt. Tijdens het terugrollen loopt het lint langs een remsysteem. Dit verhindert snel en ongecontroleerd terugschieten van het lint. We durven te stellen dat de afzetpalen van in-liner een van de meest stabiele en duurzame afzetpaaltjes ter wereld zijn - afzetpalen met uittrekbaar lint.

Mocht vervanging van het lint nodig zijn, dan kunt u deze los bestellen. U bestelt het lint inclusief een nieuwe cassette. Deze is eenvoudig te wisselen met de oude cassette. Daarnaast hebben in-liner afzetpaaltjes een representatief uiterlijk. Samengevat zijn dit meest in het oog springende kenmerken van in-liner afzetpaaltjes: Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding Vergaand geoptimaliseerd vergeleken met afzetpaaltjes van andere merken Representatief en signalerend met bedrukt lint Stabiel met behoud van draagbaarheid Naast verkoop kunt u ook afzetpaaltjes huren Snelle levering in Nederland en België Afzetpaal met lint voor situaties die om betrouwbaarheid vragen Elke in-liner afzetpaal is ontworpen om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. afzetpalen met uittrekbaar lint.

Tweedehands Horeca Materiaal

In-liner afzetpalen worden geleverd met 3 meter lang lint - afzetpalen met uittrekbaar lint. Wat langer is dan bij een standaard afzetpaal. Daardoor heeft u minder paaltjes nodig bij een lange markering. Daarnaast zijn de cassettes waar het lint zich in oprolt voorzien van een remsysteem. Een solide, 11 kilo wegende constructie maakt van elke in-liner afzetpaal een uiterst betrouwbaar hulpmiddel.

“Bezoekers gericht door ruimten leiden of ontoegankelijke zones aanduiden? Een in-liner afzetpaal is ervoor gemaakt!” Op tal van locaties waar crowd control gewenst is, bewijzen in-liner afzetpalen hun dienst. Een van de vele voordelen van het in-liner systeem is de ongekende stabiliteit (afzetpaal met koord). Doordat de paal en voet samen een gewicht van 11 kilo hebben, zijn de in-liner afzetpalen erg stabiel.

Hierdoor wordt de stabiliteit extra verstrekt. Zonder dat er gereedschap aan te pas komt, zet u in-liner afzetpalen in een handomdraai in elkaar. Het lint rolt op in een cassette. Deze is netjes verwerkt in de standaard. Een slot zorgt ervoor dat bijvoorbeeld kinderen het lint niet makkelijk loskrijgen. Een remsysteem zorgt ervoor dat het lint in een gelijkmatig tempo opgerold en niet alle kanten opschiet.

Of het nu gaat om het in goede banen leiden van mensenstromen of om het afzetten van locaties waar aanwezigheid niet gewenst of verboden is. We bieden een grote verscheidenheid aan afzetmarkeringen - afzetpalen met uittrekbaar lint. Daarmee zorgen we voor maximale zichtbaarheid op al die locaties waar veiligheid een rol speelt.

U heeft dit product in de winkelwagen toegevoegd: Bekijk Mandje Verder (afzetpalen met uittrekbaar lint). Afzetpalen.

Navigation

Home

Latest Posts

Complete Alarmsystemen - Schakelmateriaal

Published Jan 10, 24
7 min read

Alarmsystemen - Inbraakpreventiewinkel.nl

Published Dec 30, 23
6 min read

Alarmsystemen, Pagina 3

Published Dec 30, 23
7 min read